Op vakantie vanaf Rotterdam

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Lekker weg naar de zon met de familie. Heeft u nog geen vakantie geboekt? Dan is er altijd wel een last-minute die bij u past. Denkt u bij het boeken eens aan een vakantie vanaf Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport (voorheen: Zestienhoven) biedt tegenwoordig vele bestemmingen naar zonnige oorden.

Op vakantie vanaf Rotterdam is natuurlijk niet alleen handig wanneer u uit de regio komt, maar het biedt nog meer voordelen. Bijvoorbeeld is Rotterdam The Hague Airport kleiner dan Schiphol. Hierdoor zijn de wachttijden veel korter. U hoeft ook geen uren vooraf aanwezig te zijn. Bij aankomst op Rotterdam bent u er van verzekerd dat u weer snel buiten staat doordat uw koffer een veel kortere weg hoeft af te leggen.

Op vakantie vanaf Rotterdam: niet duurder

Dat een heerlijke zonvakantie vanaf Rotterdam niet duurder hoeft te zijn bewijst het onderstaande vakantie aanbod. Zeker als u uit de regio komt bespaart liters benzine omdat u niet helemaal naar Schiphol hoeft te rijden. Daarbij kunt u ook besparen op hoge parkeerkosten wanneer u iemand uit de buurt u laat ophalen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan uw familie, vrienden of buren. Dat is het grote voordeel van op vakantie vanaf Rotterdam!

Top 3 Vliegreizen vanaf Rotterdam

Last-minutes vanaf Rotterdam – klik voor de prijs

Lee Towers – Rotterdam Airport