Home / Reizen / op vakantie vanaf rotterdam

 

op vakantie vanaf Rotterdam airport

Op vakantie vanaf Rotterdam? Ontdek de voordelen en boek direct

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Lekker weg naar de zon met de familie. Heeft u nog geen vakantie geboekt? Dan is er altijd wel een last-minute die bij u past. Denkt u bij het boeken eens aan een vakantie vanaf Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport (voorheen: Zestienhoven) biedt tegenwoordig vele bestemmingen naar zonnige oorden.
Op vakantie vanaf Rotterdam is natuurlijk niet alleen handig wanneer u uit de regio komt, maar het biedt nog meer voordelen. Bijvoorbeeld is Rotterdam The Hague Airport kleiner dan Schiphol. Hierdoor zijn de wachttijden veel korter. U hoeft ook geen uren vooraf aanwezig te zijn.
Bij aankomst op Rotterdam bent u er van verzekerd dat u weer snel buiten staat doordat uw koffer een veel kortere weg hoeft af te leggen.

Op vakantie vanaf Rotterdam: niet duurder

Dat een heerlijke zonvakantie vanaf Rotterdam niet duurder hoeft te zijn bewijst het onderstaande vakantie aanbod. Zeker als u uit de regio komt bespaart liters benzine omdat u niet helemaal naar Schiphol hoeft te rijden. Daarbij kunt u ook besparen op hoge parkeerkosten wanneer u iemand uit de buurt u laat ophalen vanaf Rotterdam The Hague Airport. Denk hiervoor bijvoorbeeld aan uw familie, vrienden of buren. Dat is het grote voordeel van op vakantie vanaf Rotterdam!

Top 3 Vliegreizen vanaf Rotterdam

Bekijk alle vakanties vanaf Rotterdam →

 

Last-minutes vanaf Rotterdam – klik voor de prijs

Bekijk alle last-minute vliegreizen vanaf Rotterdam →

 

Lee Towers – Rotterdam Airport

 
Share this page