Hoe werkt Grindr

Hoe werkt Grindr?
Hoe werkt Grindr?

Wat is nou precies Grindr? Grindr is een dating app om homo(sexuele) contacten bij jou in de buurt te ontdekken. Grindr herkent je locatie, dus geen matches ver uit de buurt, maar direct daten in jouw omgeving. Hoe werkt Grindr? Grindr is je sociale netwerk om gays in je naaste omgeving te ontmoeten. Grindr maakt gebruikt van locatie-herkenning. Maak een account aan en je kunt meteen zien wie er bij jou in de buurt beschikbaar is om mee te chatten, foto’s bekijken en ontmoeten. De Grindr app geeft een compleet overzicht om te zien welke gays er online zijn om jou te ontmoeten. Optimaal gebruik: Grindr is speciaal gemaakt voor homo’s. Je kunt met je Grindr app dus een vertrouwd netwerk opbouwen van homovrienden of direct een afspraak zoeken. Miljoenen enthousiaste mannen en jongens gebruiken Grindr, omdat het een manier is om spannend en toch vertrouwd te daten.

De directheid van Grindr klinkt ideaal voor de vrijgezelle of minder vrijgezelle homo of biseksuele vreemdganger: “cruisen” en iemand oppikken waar je je ook maar bevindt. Even kijken op je telefoon, wie ziet er leuk/lekker uit, is interessant, wie wil wat ik wil, en klaar.

Wil je meer succes met daten?

Grindr maakt het gemakkelijker om in contact te komen met nieuwe mannen, maar je zult nog steeds het ‘hart’ moeten veroveren van die persoon in het echte leven. Ben je wat onzeker, zoek je een vaste relatie of wil je juist over je ex heen komen? Hieronder vind je de tips voor een succesvolle dates. Tip: Je kunt Grindr gebruiken voor heel veel, nieuwe contacten. Haal het maximale er uit!

Grindr = To grind

Grindr, het komt van het Engelse “to grind”, als in schuren, als in de dans waarbij de geslachtsdelen tegen elkaar worden gewreven. Dagelijks gaan er 7 miljoen chatberichten op rond en 2 miljoen foto’s. Die laatste weer onder te verdelen in torso’s zonder hoofd (vooral in voor seks) en portretjes (ook in voor vriendschap/relatie).

Blendr = Grindr voor hetero’s

Inmiddels is ook Blendr op de markt gebracht, zelfde principe maar iets braver en gericht op hetero’s. De app als nieuwe ‘dating experience’, met als ultiem doel, zodra het contact via chat is gelegd: telefoon uit en live contact, op 0 meter afstand. “Snel, makkelijk, discreet en zo anoniem als je maar wil.”

Meer over Grindr