Hoe krijg je een hogere snapscore?

pexels thought catalog 2228569 scaled - Hoe krijg je een hogere snapscore?

Hoe krijg je een hogere snapscore?

Ken jij je Snapchat-score? De kans is groot dat je het willekeurige nummer minstens één keer hebt gezien met je gebruikersnaam. Misschien heb je in het verleden zelfs geprobeerd je Snapchat-score te verhogen. Maar weet je wat je Snapchat-score betekent? Deze score is heel simpel uit te leggen: je krijgt een punt per verstuurde snap en je ontvangt een punt per geopende snap. Had ik je niet gezegd dat het simpel was? 🙂 Heel eenvoudig: zo veel mogelijk Snaps versturen en ontvangen. Dit mogen zowel foto’s als video’s zijn. Alles wat je dus kan doen met Snapchat. Story updates lezen levert niets op. Heb je een Snap verstuurt, dan ga je meestal niet onmiddellijk een punt zien bijkomen in je score. Soms kan dit een aantal dagen duren vooraleer je Snapchat score wordt aangepast.

Je Snapchat‐score snel verhogen: 5 stappen

Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te vertellen wat je Snapchat-score is en hoe je deze kunt verbeteren. Snapchat komt niet bepaald uit de bus over zijn scorefunctie. De onderstaande afbeelding toont alle officiële informatie die de helpsectie van Snapchat’s website biedt over uw score. Nuttig, toch? In wezen is je Snapchat-score een overzicht van je activiteit in de app, inclusief Snaps verzonden, Snaps ontvangen, gebruikers toegevoegd, verhalen die je verzendt, en meer.

Wat is Snapchat-score?

Het nummer aan de linkerkant is het aantal Snaps dat je hebt verzonden sinds je je account hebt aangemaakt, en het nummer aan de rechterkant is het aantal Snaps dat je hebt ontvangen. Hoewel niemand weet wat precies deze factoren zijn, zijn er enkele solide theorieën. Op basis van ons onderzoek zijn dit waarschijnlijk de bijdragers aan jouw score:

  • Snaps verzonden
  • Snaps ontvangen
  • Aantal toegevoegde gebruikers
  • Het aantal verhalen dat je plaatst
  • Snapstreaks onderhouden met vrienden

Bonuspunten wanneer u de app opnieuw gebruikt nadat u deze een tijdje niet hebt gebruikt Snapchat probeert de wol niet over iemands ogen te trekken. Als je je score wilt verhogen, moet je de app gebruiken. Dus je beste gok voor het verhogen van je Snapchat-score is om de app zo veel mogelijk te gebruiken.

Snapscore weg? Snapchat Reeks weg? Snapchat streak verloren 🤬

Gebruikers van Snapchat-punten klagen regelmatig over het verlies van hun punten op sociale media. Velen van hen werden wakker om te ontdekken dat hun punten waren verdwenen of aanzienlijk lager waren dan ze hadden verwacht, ondanks het feit dat de Snapchat hen niet informeerde over de reden waarom dit gebeurde. Het kan variëren, afhankelijk van wie je het vraagt, hoeveel de score is gedaald. Sommige mensen verliezen duizend punten, terwijl anderen soms wel tienduizenden punten kwijt zijn. We zijn blij je te kunnen vertellen hoe je je Snapchat-streak kunt terughalen.

Ga naar de Snapchat-website om je Snapchat-reeks terug te halen; zoek naar het woord “Support” onderaan de pagina. Als je daar bent, klik je op “contact us“. Op dit scherm kun je beschrijven waar je hulp bij nodig hebt, maar je kunt ook direct kiezen voor ‘I lost my Snapstreak’.

Wanneer je contact op wil nemen, zal Snapchat enkele gegevens van je vragen, zoals je gebruikersnaam, wachtwoord, e-mailadres, telefoonnummer, en de gebruikersnaam van de vriend waarmee je de streak hebt verbroken. Nadat je al deze gegevens hebt gegeven, zal Snapchat er alles aan doen om je streak zo snel mogelijk te herstellen. Dit kan een paar dagen tot een week om te herstellen.

Vergeet niet dat je ook contact kunt opnemen met je vriend(in) en vragen of hij/zij de link “support” op de ondersteuningspagina wil gebruiken, dan kan Snapchat je streak veel sneller herstellen.

Sorry voor al diegenen die zo lang op deze informatie hebben gewacht. Het is nu aan jou om het zo snel mogelijk te je Snapscore reeks terug te pakken!

Gaan je Snapdagen weg als je geblokkeerd bent door Snapchat?

De lengte van de tijd dat je geblokkeerd bent op Snapchat zal bepalen hoeveel Snapdagen er gewist worden. Als je 24 uur of minder geblokkeerd bent, zullen je Snapdagen niet verloren gaan. Als de duur echter langer is dan 48 uur, kan het zijn dat je je totale aantal Snapdagen verliest.

Help, Snapchat geblokkeerd. Hoe Snapchat account deblokkeren?

Als je een e-mail van Snapchat hebt ontvangen waarin staat dat je account is geblokkeerd (bijvoorbeeld omdat je niet als minderjarige wordt aangemerkt), zijn er verschillende opties om je account weer te activeren.

Wacht 24 uur nadat je een e-mail van Snapchat hebt ontvangen waarin staat dat je account is geblokkeerd en probeer het dan opnieuw te openen.

Als jouw account na 24 uur nog steeds geblokkeerd is, kun je proberen het te deblokkeren via deze link. Gebruik je inloggegevens en volg de instructies. Overigens, voordat je probeert je account te deblokkeren, moet je alle aangesloten apps, tweaks en plug-ins van derden uitschakelen en verwijderen.

Zelfs als al het andere niet werkt, kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Snapchat om meer hulp te krijgen.

Als blijkt dat je jonger dan 13 jaar was toen je je account aanmaakte, zal Snapchat je account permanent blokkeren en zul je moeten wachten tot je ouder bent.

Wat betekenen de icoontjes en de emojis?

Het lijkt helemaal in te zijn om emoji’s een persoonlijk tintje te geven. Appel kwam eind vorig jaar met animoji’s, waarbij je standaard emoji’s je eigen gezichtsuitdrukking kunt geven. Samsung volgde begin dit jaar met AR Emoji, waarmee je je eigen gezicht (soort van) kunt gebruiken als emoji. Ook Snapchat doet mee en heeft nu Bitmoji Deluxe.

Nadat je een eigen poppetje hebt gemaakt, kun je hem koppelen aan je Snapchat account. Daarna kun je verschillende emoji’s veranderen in je aangepaste Bitmoji. Kies hiervoor de sticker optie en zoek voor de emotie die je wilt versturen. Als de Bitmoji optie mogelijk is, zie je een icoon van een glimlach verschijnen en kun je deze kiezen om je eigen poppetje met de gekozen emotie te gebruiken.

Met de verschillende lenzen kon je al je Bitmoji zien staan in je woonkamer, maar het is natuurlijk veel leuker om hem te zien met zijn vriendjes. Enter 3D Friendmoji’s. Dit is een Snapchat lens, waarmee je scènes kunt maken van je eigen bitmoji en die van je vrienden in AR.

Wat betekenen de icoontjes en de emojis?
Hoe werkt Snapchat punten of score

Snapchat-trofeeën: zo krijg je ze allemaal

In het verleden konden we al wel spelen met Bitmoji’s van vrienden, maar nu kan het dus ook met AR tech. Veel mensen weten niet dat je met Snapchat ook video oproepen kunt plegen. Als je in een chat bent is er een video icoontje, waar je op kunt tappen om een video oproep te beginnen.

Daarna kun je elkaar zien, zoals bijvoorbeeld bij Whatsapp. Je hebt wel het voordeel van de verschillende Snapchat lenzen. Deze kun je tijdens je oproep gewoon gebruiken. Daarnaast kun je tijdens je video gesprek ook gewoon lekker verder gaan met teksten en foto’s maken. Iets anders dat je met het video knopje in de chat kunt doen is korte filmpjes van jezelf maken en als een soort GIFje sturen naar je vrienden.

Zo unlock je alle Snapchat trofeeën

Ga naar een chat en houdt het video icoontje lang ingedrukt. De selfiecamera begint hierop met filmen en je kunt beginnen met je gekke bekken. Als je de knop weer loslaat wordt er niet meer opgenomen en wordt je video aan de chat toegevoegd in een loop. Mocht je tussendoor toch je Video Note mislukt vinden, kun je hem tijdens het opnemen slepen naar het rode kruis om hem te verwijderen.

Het hoort natuurlijk bij Snapchat dat dingen weer automatisch verdwijnen, maar je kunt ervoor zorgen dat je berichtjes gewoon bewaard worden. Houdt een bericht lang ingedrukt en je krijgt de optie om het op te slaan. Als je berichten van anderen op deze manier wilt opslaan, moeten ze daar in hun settings wel toestemming voor hebben gegeven.

Psst, kun je Snapscore kopen?

Nee, je kunt een Snapchat Snapscore niet kopen. Snapscore is een cijfer dat aangeeft hoeveel mensen jouw Snapchat-account bekijken. Het wordt berekend op basis van het aantal mensen dat je account volgt en het aantal mensen dat je berichten bekijkt.

Meer informatie over Snapchat

[infonu keyword=”snapchat” output=2]