Hoe krijg je een hogere snapscore?

Hoe krijg je een hogere snapscore?

Ken jij je Snapchat-score? De kans is groot dat je het willekeurige nummer minstens één keer hebt gezien met je gebruikersnaam. Misschien heb je in het verleden zelfs geprobeerd je Snapchat-score te verhogen. Maar weet je wat je Snapchat-score betekent? Deze score is heel simpel uit te leggen: je krijgt een punt per verstuurde snap en je ontvangt een punt per geopende snap. Had ik je niet gezegd dat het simpel was? 🙂 Heel eenvoudig: zo veel mogelijk Snaps versturen en ontvangen. Dit mogen zowel foto’s als video’s zijn. Alles wat je dus kan doen met Snapchat. Story updates lezen levert niets op. Heb je een Snap verstuurt, dan ga je meestal niet onmiddellijk een punt zien bijkomen in je score. Soms kan dit een aantal dagen duren vooraleer je Snapchat score wordt aangepast.

Je Snapchat‐score snel verhogen: 5 stappen

Maar maak je geen zorgen, we zijn hier om je te vertellen wat je Snapchat-score is en hoe je deze kunt verbeteren. Snapchat komt niet bepaald uit de bus over zijn scorefunctie. De onderstaande afbeelding toont alle officiële informatie die de helpsectie van Snapchat’s website biedt over uw score. Nuttig, toch? In wezen is je Snapchat-score een overzicht van je activiteit in de app, inclusief Snaps verzonden, Snaps ontvangen, gebruikers toegevoegd, verhalen die je verzendt, en meer.

Wat is Snapchat-score?

Het nummer aan de linkerkant is het aantal Snaps dat je hebt verzonden sinds je je account hebt aangemaakt, en het nummer aan de rechterkant is het aantal Snaps dat je hebt ontvangen. Hoewel niemand weet wat precies deze factoren zijn, zijn er enkele solide theorieën. Op basis van ons onderzoek zijn dit waarschijnlijk de bijdragers aan jouw score:

  • Snaps verzonden
  • Snaps ontvangen
  • Aantal toegevoegde gebruikers
  • Het aantal verhalen dat je plaatst
  • Snapstreaks onderhouden met vrienden

Bonuspunten wanneer u de app opnieuw gebruikt nadat u deze een tijdje niet hebt gebruikt Snapchat probeert de wol niet over iemands ogen te trekken. Als je je score wilt verhogen, moet je de app gebruiken. Dus je beste gok voor het verhogen van je Snapchat-score is om de app zo veel mogelijk te gebruiken.

Wat betekenen de icoontjes en de emojis?

Het lijkt helemaal in te zijn om emoji’s een persoonlijk tintje te geven. Appel kwam eind vorig jaar met animoji’s, waarbij je standaard emoji’s je eigen gezichtsuitdrukking kunt geven. Samsung volgde begin dit jaar met AR Emoji, waarmee je je eigen gezicht (soort van) kunt gebruiken als emoji. Ook Snapchat doet mee en heeft nu Bitmoji Deluxe.

Nadat je een eigen poppetje hebt gemaakt, kun je hem koppelen aan je Snapchat account. Daarna kun je verschillende emoji’s veranderen in je aangepaste Bitmoji. Kies hiervoor de sticker optie en zoek voor de emotie die je wilt versturen. Als de Bitmoji optie mogelijk is, zie je een icoon van een glimlach verschijnen en kun je deze kiezen om je eigen poppetje met de gekozen emotie te gebruiken.

Met de verschillende lenzen kon je al je Bitmoji zien staan in je woonkamer, maar het is natuurlijk veel leuker om hem te zien met zijn vriendjes. Enter 3D Friendmoji’s. Dit is een Snapchat lens, waarmee je scènes kunt maken van je eigen bitmoji en die van je vrienden in AR.

Wat betekenen de icoontjes en de emojis?
Hoe werkt Snapchat punten of score

Snapchat-trofeeën: zo krijg je ze allemaal

In het verleden konden we al wel spelen met Bitmoji’s van vrienden, maar nu kan het dus ook met AR tech. Veel mensen weten niet dat je met Snapchat ook video oproepen kunt plegen. Als je in een chat bent is er een video icoontje, waar je op kunt tappen om een video oproep te beginnen.

Daarna kun je elkaar zien, zoals bijvoorbeeld bij Whatsapp. Je hebt wel het voordeel van de verschillende Snapchat lenzen. Deze kun je tijdens je oproep gewoon gebruiken. Daarnaast kun je tijdens je video gesprek ook gewoon lekker verder gaan met teksten en foto’s maken. Iets anders dat je met het video knopje in de chat kunt doen is korte filmpjes van jezelf maken en als een soort GIFje sturen naar je vrienden.

Zo unlock je alle Snapchat trofeeën

Ga naar een chat en houdt het video icoontje lang ingedrukt. De selfiecamera begint hierop met filmen en je kunt beginnen met je gekke bekken. Als je de knop weer loslaat wordt er niet meer opgenomen en wordt je video aan de chat toegevoegd in een loop. Mocht je tussendoor toch je Video Note mislukt vinden, kun je hem tijdens het opnemen slepen naar het rode kruis om hem te verwijderen.

Het hoort natuurlijk bij Snapchat dat dingen weer automatisch verdwijnen, maar je kunt ervoor zorgen dat je berichtjes gewoon bewaard worden. Houdt een bericht lang ingedrukt en je krijgt de optie om het op te slaan. Als je berichten van anderen op deze manier wilt opslaan, moeten ze daar in hun settings wel toestemming voor hebben gegeven.

Meer informatie over Snapchat

Snapchat: wat is het, verwijderen en downloadenSnapchat: wat is het, verwijderen en downloadenSnapchat wordt veel gebruikt binnen Nederland. Maar wat is Snapchat nu eigenlijk? Snapchat is een applicatie die op zowel Apple als Android-apparaten kan worden gebruikt. Met de app is het mogelijk om foto's te versturen naar al je vrienden. De foto'…Bankdrukker, 15-04-2015
Snapchat account gehackt? Zo kom je erachternieuws uitgelichtSnapchat account gehackt? Zo kom je erachterEind december 2013 maakte Snapchat bekend dat circa 4.6 miljoen Snapchat accounts gehackt zijn. Op Nieuwjaarsdag werd de lijst met gehackte accounts bekend gemaakt. Softwareontwikkelaars hebben nu een tool ontwikkeld waarmee je zelf kunt checken of j…Dessal, 03-01-2014