Hoe werkt Groupon?

hoe werkt Groupon?
Groupon: aanbiedingen in jouw stad

Groupon is van oorsprong een Amerikaanse website die elke dag de beste aanbiedingen in alle denkbare steden toont. Sinds 2010 is Groupon ook actief in Nederland. Zo kun je iedere dag een nieuwe aanbieding verwachten bij jou in de buurt.

Nadat je je emailadres op hebt gegeven, krijg je elke dag aanbiedingen uit jouw stad of buurt. Deze aanbiedingen variëren van een koptelefoon voor de helft van de prijs tot 20% korting op een etentje in je favoriete restaurant.

Groupon biedt een keur van aanbiedingen aan, iedere dag weer. Maar hoe werkt Groupon dan?

Het idee achter de website is dat ze voordelig een product aan kunnen bieden als een groot aantal mensen deze koopt. Je hebt ook nog geen directe garantie dat de aanbieding ook werkelijk door gaat, als je die krijgt gemaild. Eerst moet een bepaald aantal mensen er op in gaan. Als dat aantal niet gehaald wordt, gaat de aanbieding niet door.

Het is eigenlijk dus heel simpel. Alles wat je hoeft te doen is een formulier invullen en daarna krijg je elke dag veel aanbiedingen toegestuurd. Als je zo’n aanbieding dan wil, hoef je hem alleen maar te activeren. Zodra er genoeg mensen op in zijn gegaan, krijg je een kortingscode toegestuurd en kun je je product ophalen of gestuurd krijgen, een cursus of workshop volgen, ergens gaan eten of een van de andere aanbiedingen kiezen.

Hoe werkt Groupon

Hoe werkt groupon? Meer informatie & tips:

[infonu keyword=groupon output=3]