Kerst in de zon

kerst in de zon
Vier kerst in de zon

Vergeet de koude kerstdagen in Nederland. Dit jaar kan het anders. Wat dacht u er van om kerst in de zon te vieren?
Toegeven, het voelt wat vreemd om kerst te vieren aan het strand, in een korte broek en met een BBQ in plaats van de traditionele rollade of kalkoen. Maar zoals bij elke vakantie: het went snel!

Er is voldoende keuze om kerst in de zon te vieren. Zo bent u verzekert van (volop) zon op de volgende bestemmingen tijdens de kerstdagen. Bijvoorbeeld zonovergoten Caribische Eilanden; Curacao, Aruba en Dominicaanse Republiek zijn zeer kerst-bewust en zorgen voor een unieke kerstbelevenis voor u als toerist. Mexico biedt ook op alle resorts speciale kerstarrangementen aan en staan er om bekend groots uit te pakken qua kerstversieringen. Gaat u puur voor de zon dan kan Egypte u tijdens de kerstdagen een onvergetelijke, zonnige vakantie bieden.

Wij hebben voor u de zonnigste bestemmingen tijdens de kerstdagen uitgezocht. U vindt van verschillende bestemmingen hieronder een aanbieding uitgelicht, maar klikt u gerust op de link boven de afbeelding om alle zonnige aanbiedingen te bekijken.

Kerst in de zon: Curaçao

[oad keyword=”curacao” output=1]

Kerst in de zon: Aruba

[oad keyword=”aruba” output=1]

Kerst in de zon: Mexico

[oad keyword=”mexico” output=1]

Kerst in de zon: Egypte

[oad keyword=”egypte” output=1]

Kerst in de zon: Canarische Eilanden

Wilt u liever in Europa blijven, maar toch kerst in de zon? Dan is een kerstvakantie naar de Canarische Eilanden zeker iets voor u. Zonnig & dichtbij.

[oad keyword=”Lanzarote” output=1]

Kerst in de zon: Europa

Weliswaar dichtbij en zeer betaalbaar, maar geen absolute zon-garantie als bij de bestemmingen buiten Europa. Gelukkig kennen de volgende bestemmingen een mild klimaat, waardoor het tijdens de kerst goed vertoeven is. Geen sneeuw of regen, maar heerlijk buiten rondom de kerstboom zitten behoort tot de mogelijkheden op de volgende bestemmingen:

[oad keyword=”zonvakantie” output=3]