Wat kun je allemaal bedrukken?

bedrukken - bedrukken

Wat kun je allemaal bedrukken?

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om waardering te tonen aan je klanten, zakenpartners of aan je medewerkers. Het bedrukken van deze geschenken met een logo of aangepaste boodschap kan een persoonlijk tintje geven en je merk enorm versterken. In de onderstaande tekst lees je wat je allemaal kunt bedrukken en waarom bedrijven graag relatiegeschenken geven.

Wat is leuk om te bedrukken?

Tegenwoordig kan bijna alles worden bedrukt. Je kunt het zo gek niet bedenken en je kunt er een logo of foto op printen. Van praktische producten tot promotionele items, de mogelijkheden zijn eindeloos. De meest populaire producten zijn schrijfwaren, kleding, drinkwaren en elektronische-accessoires.

Schrijfwaren

Bedrukte pennen, potloden, markeerstiften en notitieblokken zijn altijd handig en worden vaak gebruikt.

Kleding

T-shirts, polo’s, petten en hoodies zijn geweldige opties voor het vergroten van de naamsbekendheid van je merk.

Drinkwaren

Mokken, waterflessen, thermosbekers en glazen kunnen dagelijks worden gebruikt en dragen je boodschap uit.

Elektronica accessoires

Ten slotte zijn elektronische items een populaire keuze voor het laten bedrukken van een logo of tekst. USB-sticks, powerbanks, telefoonhoesjes en muismatten zijn nuttig en daarnaast ook vaak gewilde items.

De keuze hangt af van je doelgroep en het imago dat je wilt uitstralen. Denk na over de functionaliteit en duurzaamheid van het product, zodat de ontvangers van je product er lang plezier van hebben.

Waarom geven bedrijven relatiegeschenken?

Bedrijven geven relatiegeschenken om verschillende redenen. De belangrijkste reden zijn klantenbinding, merkherkenning, waardering tonen en het zorgen voor goede promotie.

Klantenbinding

Relatiegeschenken kunnen de band met bestaande klanten versterken en hen aanmoedigen om opnieuw zaken met je te doen.

Merkherkenning

Het bedrukken van geschenken met je logo vergroot de zichtbaarheid van je merk en maakt het gemakkelijker om herkend te worden.

Waardering tonen

Relatiegeschenken zijn een manier om waardering te tonen aan klanten, zakenpartners en medewerkers voor hun loyaliteit en inzet.

Promotie

Bedrukte geschenken fungeren als mobiele reclameborden en kunnen je merknaam verspreiden naar een breder publiek. Het geven van relatiegeschenken is een effectieve marketingstrategie die een positieve indruk kan achterlaten en de relaties met belanghebbenden kan versterken.

Relatiegeschenk met logo

Een veelvoorkomende keuze bij het bedrukken van relatiegeschenken is het toevoegen van je logo. Met je relatiegeschenk met logo, vergroot je de merkbekendheid en creëer je een professionele uitstraling.

Zorg ervoor dat het logo duidelijk en goed zichtbaar is, zodat mensen het gemakkelijk kunnen associëren met je bedrijf. Overweeg ook om andere contactgegevens, zoals een telefoonnummer of website, toe te voegen om de communicatie te vergemakkelijken.

Tony Chocolonely personaliseren

Een interessant voorbeeld van het bedrukken van relatiegeschenken is een heuse reep Tony Chocolonely personaliseren. Tony Chocolonely is een populair chocolademerk dat bekend staat om zijn inzet voor slaafvrije chocoladeproductie.