Hoe werkt iTunes

itunes
Al je muziek in één programma

iTunes is de media bibliotheek van Apple. Ieder Apple product moet zich registreren via iTunes. Daarnaast moet ook ieder apparaat synchroniseren met iTunes. iTunes is er voor Windows en voor de Mac.

iTunes kenmerkt zich door zijn gebruiksvriendelijkheid op de Mac. Er zijn vele manieren om je albums te rangschikken en iTunes kan er de bijpassende covers bij zoeken.

De Windows gebruikers zijn niet altijd even tevreden over de werking van iTunes. Het werkt traag en is log op Windows. Lees verder voor een overzicht van de belangrijkste kenmerken van iTunes.
itunes -

iTunes kun je verdelen in een aantal vensters:

  1. In je Bibliotheek staat alles wat je in iTunes hebt geïmporteerd, of wat je hebt aangeschaft via de iTunes store.
  2. De iTunes Store  verkoopt films, muziek, podcasts, maar ook apps.
  3. Je apparaten synchroniseer je met iTunes. Ze hebben hier een apart venster voor gemaakt. Per apparaat kun je verschillende opties kiezen. Voor een iPhone kun je hier ook je beltoon instellen.
  4. In je thuisnetwerk wil je ook je muziek delen met andere computers. In het ‘gedeeld‘ venster kan dit allemaal. Je kunt je muziek, films en ander materiaal delen met 5 andere computers.
  5. Daarnaast kun je ook afspeellijsten maken. Het fijne is dat je deze afspeellijsten per apparaat ook kan synchroniseren. Heb je een iPod voor rustige muziek? Maak een afspeellijst en synchroniseer alleen deze afspeellijst met je iPod!

iTunes aankopen zonder Creditcard?

Je kunt je favoriete nummers ook zonder creditcard in de iTunes Store kopen. Koop hiervoor een iTunes tegoedkaart. Zo kun je als nog aankopen doen in iTunes zonder dat je een creditcard nodig hebt! De iTunes prepaid kaarten zijn verkrijgbaar bij de grotere Albert Heijns of online via Hema.nl:

Hoe werkt iTunes: mediabibliotheek in één programma

Itunes, de beste mediaspelerItunes, de beste mediaspelerTegenwoordig zijn er tientallen mediaspelers op het internet te vinden. De een, uitgebreider dan de ander. Voor sommige van deze speler wordt er zelfs geld gevraagd! Waarom geld uitgeven als je de beste mediaspeler boordevol opties en functies gewoon…

ITunes: muziek en video beheren!ITunes: muziek en video beheren!ITunes is een muziek en videobeheerprogramma, gemaakt door Apple. Het is één van de beste programma’s in zijn soort! Hier wat info over iTunes.

Wat is iTunes Match?Wat is iTunes Match?IPhone-fabrikant Apple lanceerde onlangs zijn muziekdienst iTunes Match. Wat is dit voor een dienst?