Altijd jouw favoriete muziek
Altijd jouw favoriete muziek

Altijd jouw favoriete muziek

Jouw favoriete muziek overal en altijd. De Walkman, Discman, Minidisc en later de iPods hebben hiervoor gezorgd, maar dit zijn alleen de geluidsdragers. Muziek kon je pas luisteren nadat je zelf een cassette of CD had gevuld. Het liefste wil je jouw muziek op ieder gewenst moment luisteren zonder dat je een nummer moet verzamelen of zelfs bezitten. Dat kan met Spotify!

Spotify biedt sinds 2006 muziek-streaming dienst aan. Dat wil zeggen dat ieder nummer die je wilt horen, je direct als stream kan luisteren zonder te downloaden. Met Spotify kun je uit een database van miljoenen nummers kiezen. Gratis, maar met reclame. Dit is tegen betaling afkoopbaar.

Spotify is er in 3 varianten: Gratis, Spotify Premium en Spotify Family. Bij de laatste twee heb je geen reclame tussen de nummers. Bij een Spotify Premium account kun je zelfs de nummers downloaden op je telefoon zodat je ook offline van je muziek kunt genieten. Met een Spotify Family account kun je met maximaal vijf andere mensen die op hetzelfde adres als jij wonen Spotify gebruiken!

Voordelen van Spotify

  • Overal en altijd jouw favoriete nummers luisteren
  • Nooit meer downloaden of zoeken naar een mp3
  • Keuze uit miljoenen nummers
  • Gratis te gebruiken
  • Veel nieuwe muziek ontdekken

Nadelen van Spotify

  • Betalen voor reclame-vrije versie
  • Kost veel bandbreedte op je mobiele telefoon

Spotify uitgelegd door RTL Nieuws

Populaire Spotify Playlists uit Nederland

Hoe werkt Spotify: meer informatie

Wat kun je met Spotify?Gratis muziek luisteren met SpotifyWat is Spotify? Spotify is een online muziek-stream programma. Via Spotify heeft men toegang tot een database van miljoenen nummers. Sinds kort probeert Spotify ook een waardige concurrent van Itunes te worden. Meer hierover in ons artikel…

Wat kun je met Spotify?Wat kun je met Spotify?Spotify is een legaal muziek programma waar je muziek op kan zoeken en kunt luisteren en die geen virussen bevat. Je hebt verschillende soorten abonnementen. Lees hier meer over Spotify.