Hoe werkt Skype

hoe werkt skype?
Gratis bellen met skype

Skype is een gratis programma van Microsoft, waarmee je over de hele wereld kunt bellen. Skype gebruikt internet om een directe verbinding te maken tussen jou en diegene die je wilt bellen (VOIP). Daarnaast beveiligt Skype deze verbinding ook. Als je allebei op internet zit, en het programma aan hebt staan, is het zelfs gratis! De kwaliteit is zelfs beter dan bij een normaal telefoongesprek (als je goede microfoons hebt).

Je kunt het programma gemakkelijk downloaden van skype.nl en binnen een paar minuten heb je het programma geïnstalleerd. Je bent klaar om gratis te bellen naar andere gebruikers! Het fijne van Skype is dat je tegen zeer lage tarieven ook naar een reguliere telefoon kunt bellen. Je hebt alleen een creditcard nodig om wat tegoed bij te schrijven. Dit is vele malen goedkoper dan de normale telefoon. Er valt nog veel meer te lezen over Skype, en we hebben hieronder wat boeiende links voor je klaargezet!

Hoe werkt Skype: tips & tarieven

[infonu keyword=”skype” output=3 start=1]

2 gedachten over “Hoe werkt Skype”

    1. Hallo heer/mevrouw Heemskerk,

      Je kunt een contactpersoon verwijderen door de persoon te selecteren en vervolgens uit het menu “contactpersonen” te kiezen voor “verwijderen uit contactpersonen”. Dit geldt voor de Windows versie van Skype, maar voor de MAC OSX versie zal het bijna identiek zijn.

Reacties zijn gesloten.