Wat kost uitlijnen

banden uitlijnen
last van trillingen?

Iedereen heeft wel eens te maken gehad met trillingen in het stuur of scheeftrekken van zijn of haar auto. Trillingen doen zich meestal voor nadat er een stoeprand geraakt is, maar meestal gebeurt het nadat er nieuwe autobanden gemonteerd zijn of de winterbanden weer vervangen zijn door zomerbanden. Uitlijnen is noodzakelijk, niet alleen om scheeftrekken te verhelpen, maar ook om slijtage van de autobanden te voorkomen doordat de wielen niet goed in één lijn staan. De banden slijten dan scheef af en het brandstofverbruik stijgt. Uitlijnen is niet alleen goed voor de veiligheid op de weg, maar ook voor je portemonnee.

Wat kost uitlijnen?

Bij dealers en erkende autobedrijven kost dat al gauw zo’n 70 tot 80 euro. Bij onderhoudsbedrijven als Kwikfit en Euromaster betaal je een stuk minder, tussen de 40 en 50 euro, terwijl de kwaliteit gelijk is!

banden uitlijnen
auto balanceren

Uitlijnen: meer informatie

Velgen en naafdoppen voor autowielenVelgen en naafdoppen voor autowielenMooie velgen maken de auto mooier. Door te kiezen voor speciale velgen, kunt u uw auto net een wat luxere uitstraling geven, maar er zijn ook velgen die het sportieve karakter van een auto zullen benadrukken. Standaard velgen doen overigens normaal…
Maten van autobandenMaten van autobandenAlle autobanden zijn verschillend en het is van het grootste belang dat je voor jouw auto geschikte autobanden hebt. Zo heb je autobanden van verschillende merken, met verschillende profielen, voor verschillende weersomstandigheden, voor verschillend…
bouw radioBouw radioWe kunnen het niet vaak genoeg benadrukken dat je geen gewone radio moet gebruiken in de werkplaats of garage. Omdat er veel vuil en stof vrijkomt op deze plekken. Een bouw radio is voor dit soort ruimtes gebouwd.