Op vakantie vanaf Maastricht

Wil je er nog snel even tussenuit om te genieten van een zonnige vakantie? Dan is de keuze voor een vakantie vanaf Maastricht de ideale oplossing. Vanaf Maastricht/Aachen airport kun je kiezen uit tal van zuiderse bestemmingen die je warme temperaturen garanderen. Na een vliegtijd van één of twee uurtjes stap je van het vliegtuig onder een stralend blauwe hemel. Maar ook als je cultuur of kunst wil opsnuiven dan is deze luchthaven de ideale vertrekplaats. Maastricht biedt immers verschillende bestemmingen die perfect geschikt zijn voor fascinerende citytrips.

Op vakantie gaan vanaf Maastricht is dus een uitstekend idee wanneer je de keuze wil uit een ruim aanbod van interessante Europese bestemmingen. Wil je lekker genieten van zon en zee in Antalya, shoppen in Londen, of ondergedompeld worden in de fantastische kunststad Venetië? Het kan allemaal vanaf Maastricht/Aachen airport.

Op vakantie vanaf Maastricht: voordelig en comfortabel

Door haar ligging op het kruispunt van drie landen Nederland, België en Duitsland is Maastricht erg goed bereikbaar voor reizigers. De luchthaven is kleiner dan Schiphol of Brussel zodat je er veel kortere wachttijden hebt bij het inchecken en inschepen. Tegelijk zorgen de bescheiden proporties van de luchthaven er voor dat je minder lang op je koffers hoeft te wachten. Mensen uit de regio Limburg kunnen bovendien kosten besparen doordat ze de verplaatsing naar Schiphol niet hoeven te maken.
Maastricht is trouwens zeker niet duurder dan andere luchthavens dankzij de lage prijzen van de lowcost luchtvaarmaatschappijen die er actief zijn.

Top 3 Vliegvakanties vanaf Maastricht-Aachen

[oad filter=”zonvakanties/maastricht” output=3]

Bestemmingen vanaf Maastricht Aachen Airport

Engeland: Londen (luchthaven Stansted)
Ierland: Dublin
Nederland: Amsterdam (Schiphol)
Duitsland: Berlijn & München
Spanje: Alicante, Malaga, Palma de Mallorca, Barcelona (Girona), Tenerife & Ibiza
Italië: Pisa, Bari, Milaan (Bergamo), Venetië (Treviso) & Trapani (Sicilië)
Portugal: Porto & Faro
Griekenland: Kreta (Heraklion) & Rhodos
Frankrijk: Brive la Gaillarde (luchthaven Limousin)
Turkije: Dalaman & Antalya

Top 3 Last minute vakanties vanaf Maastricht-Aachen

[oad filter=”aanbiedingen/maastricht” output=3]