3 redenen waarom je altijd tape in huis moet hebben

tape schilderen - tape

3 redenen waarom je altijd tape in huis moet hebben

Tape is zo’n item wat je echt in huis moet hebben. Je realiseert je waarschijnlijk niet hoe belangrijk en essentieel zo’n rolletje tape is tot het erop aankomt en je het nodig hebt. Je kunt tape Tesa voor enorm veel projectjes inzetten. Nog niet overtuigd? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we je waarom je altijd tape in huis moet hebben. 

Geschikt voor elke reparatie

Tape is daadwerkelijk geschikt voor elke (tijdelijke) reparatie. Zo kun je het gebruiken wanneer je brillenpootje afgebroken is, wanneer de hond een boekomslag heeft gescheurd of er een fotolijst van de muur is gevallen. Ook kun je tape goed gebruiken in noodsituaties. Zo kun je het lek in een pijp in het keukenkastje tijdelijk afplakken tot de loodgieter een kijkje kan nemen. Ook kun je met de juiste tape een fietsband plakken of een losse autospiegel of je kenteken weer op z’n plek plakken. 

Tijdelijke markeringen

Ben je net verhuisd en ga je je nieuwe woning inrichten? Dan komt tape 3M hier goed van pas. Met de tape kun je handige markeringen maken op de grond om er zo achter te komen of bepaalde meubelstukken eigenlijk wel in de ruimte passen. Handig toch! Ook kun je de grond markeren voor bepaalde spelletjes, denk aan hinkelen of twister! Schilderstape kan ook worden ingezet wanneer je een prachtig schilderij maakt of je muren een nieuwe kleur geeft. 

Pakketjes op de bus

Vandaag de dag bestellen we nogal wat. We krijgen een nieuw pakketje binnen en we scheuren deze gelijk open! Maar wacht, de broek en dat shirt wat je hebt besteld past helemaal niet… en eigenlijk is dat dekbedovertrek wat je online hebt gekocht helemaal niet zo mooi in het echt… Gelukkig bestaat er een kans tot retourneren, maar dan moet je de verpakking wel weer goed dichtplakken. Met een simpel rolletje plakband lukt dit niet. Wederom biedt tape de oplossing. Verpak de spullen stevig en zet ze weer op de bus. 

Al met al, tape is een veelzijdig en praktisch hulpmiddel. Het is dus zeker aan te raden om altijd een rol tape in huis te hebben. Niet alleen kun je het voor veel verschillende problemen inzetten, ook is het lekker goedkoop! Ga je binnenkort naar de bouwmarkt of de supermarkt, vergeet dan niet om een rol tape af te rekenen.