Geef je IT carrière een boost met een Azure training van Master IT

azure trainingen - azure training

Carrière booster: Azure trainingen van Master IT

Als je werkzaam bent in de IT dan is het zeker de moeite waard om je te specialiseren in Azure. Dit cloud platform van Microsoft stijgt al jaren in populariteit en biedt veel baankansen.

Cloud Computing is enorm belangrijk geworden voor organisaties. Zo biedt het veel voordelen ten opzichte van een on-premise omgeving, zoals een kostenbesparing en betere cybersecurity. Veel organisaties zetten in op een Azure migratietraject om mee te gaan met de moderne standaard en daar is kennis en capaciteit voor nodig. 

Azure training op fundamentals, associate of expert niveau

Als IT’er is dit dus een uitgelezen kans om je te specialiseren in zo’n migratie door een Azure training te volgen. Hierin kan je beginnen op het fundamentals niveau om het platform te leren kennen en begrijpen.

Zodra je de Azure fundamentals training afrond en het examen haalt ben je officieel Microsoft Certified en kan je ervoor kiezen om door te groeien naar het Associate niveau. Hier begint het echte werk!

Vanaf het associate niveau ga je de diepte in om het Azure platform te leren gebruiken en beheren. Het fijne is dat Microsoft hier verschillende trainingen aanbiedt die specifiek inhaken op bepaalde wensen van organisaties, zoals een migratietraject.

De volgende stap is een expert training en certificatie binnen het Azure platform. Deze trainingen bieden veel uitdaging en het is aan te raden om te zorgen voor de nodige ervaring voordat je hier aan begint.

Azure AI Trainingen

Ook is er voor IT’ers met interesse voor Artificial Intelligence een ruim aanbod aan Azure trainingen waarmee je de AI mogelijkheden van Azure verkent en leert beheersen om de cloud computing van jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen. Kortom, een platform waar je niet omheen kan als IT’er en dat zeker de moeite waard is om je in te verdiepen!

Alle Azure trainingen bij Master IT