Hoe gebruik je paddo’s en truffels?

2727 -

Hoe gebruik je paddo’s en truffels?

Er zijn verschillende manieren waarop je paddo’s en truffels kan gebruiken. Toch worden truffels en paddo’s het vaakst gewoon opgegeten. Truffels en paddo’s worden over het algemeen als vies ervaren, aangezien ze een erg sterke nootsmaak hebben. Paddo’s en truffels worden ook wel eens in gerechten en chocolade verwerkt. Op deze manier heb je minder last van de overheersende smaak. Ook kan je paddo’s en truffels verwerken in thee. Op deze manier is de smaak aangenamer maar voel je de effecten ook eerder.

Effect

Het effect van paddo’s en truffels worden vaak als hetzelfde waargenomen. Toch ligt het effect dat je zal waarnemen erg aan hoeveel je inneemt. Zodra je de juiste hoeveelheid hebt ingenomen zal je geluiden bijvoorbeeld harder of zachter horen, maar ook kleuren feller zien en zal je tijdsbesef minder scherp worden. Deze effecten zal je in vlagen waarnemen, op het ene moment heb je meer effect dan op het andere moment. Wel is het verstandig om deze producten niet in te nemen wanneer je je niet lekker of niet goed voelt. Dit kan namelijk zorgen voor een bad trip en dat wil je natuurlijk niet. 

Populaire truffels en paddo’s

Zoals hierboven al benoemd werd worden paddo’s niet meer legaal verkocht in smartshops. Wel is het legaal om kweeksets aan te schaffen. Een populaire kweekset is de golden teacher kweekset. In deze set krijg je een kweekzak, en sporen. Op deze manier kan jij je eigen paddo’s kweken. Met deze set zal je de psilocybe cubensis Golden Teacher kunnen kweken. Met deze paddo’s kan jij helemaal los gaan, ben jij al klaar voor een bijzondere trip? Van de truffels zijn de magic truffels atlantis erg populair. Dit omdat er meer psilocybine in het product zit. Ook is de smaak en de geur van de atlantis truffels aangenamer dan bij andere truffels. Het effect is erg heftig, aangezien je erg veel visuele effecten zal ervaren. Dit product is zowel geschikt voor ervaren gebruikers, maar wordt ook steeds populairder bij beginnende trippers.