Hoe moet je zoenen?

zoenen - hoe moet je zoenen

Hoe moet je zoenen?

Zoenen kan op allerlei verschillende manieren en wordt door de meeste mensen dan ook als erg lekker en intiem gezien. Het gaat hierbij natuurlijk niet om het geven van drie zoenen wanneer we iemand begroeten of feliciteren, aangezien dat veel meer te maken heeft met een beleefde omgangsvorm. Het gaat hier om het zoenen van een geliefde of iemand die je leuk vindt met wederzijdse gevoelens Wanneer je via online dating bijvoorbeeld iemand hebt ontmoet is het heel interessant om een keer af te spreken en kun je de ander zoenen wanneer het inderdaad lijkt te klikken en jullie vaker af willen spreken.

Tongzoenen

Wanneer je al wat meer met de ander gezoend hebt kun je bovendien je tong gaan gebruiken. Dit is een meer intieme manier van zoenen, waarbij je heel duidelijk laat merken dat je gek bent op de ander en graag samen wilt zijn. Er bestaan allerlei verschillende zoenen en kussen die je toe kunt passen om hier wat meer variatie in aan te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de nekkus of de bijtkus en op die manier wat meer erotiek aanbrengen in het zoenen. Zo kun je een eerste stap maken richting verdere intimiteit, al is het van groot belang om dit niet te snel of te vaak te doen.

Andere soorten zoenen

Daarnaast zijn er de plaagkussen en verrassingskussen, die je op onverwachte momenten toe kunt passen. De ander zoenen zorgt op die manier zowel voor intimiteit als een lach. Zo kun je ervoor zorgen dat je samen een leuke tijd kunt hebben en de weg wellicht wordt vrijgemaakt voor verdere toenadering of meer intimiteit. Zoenen is wat dat betreft altijd al een eerste stap geweest binnen een relatie, waardoor het vaak het vervolg is op een leuke tijd tijdens het online daten met de ander.

Zoenen betekenis

Het aanraken van je lippen met iets of iemand anders is wat zoenen inhoudt. Dit wordt over het algemeen gedaan met een andere persoon. Het kan gebruikt worden in verschillende situaties, zoals een ontmoeting (iemand drie zoenen op de wang geven), maar het wordt ook gebruikt om liefde uit te drukken.

Meer weten over zoenen?

[infonu keyword=’zoen’ output=5]