Hoe werkt Google AdSense

Geld verdienen met AdSense
Geld verdienen met AdSense

Geld verdienen met je eigen website. Wie wil dat nou niet? Het is mogelijk met Google AdSense. Door Google ruimte op je website aan te bieden, kan Google relevante advertenties van haar klanten plaatsen. Voor iedere klik op een AdSense advertentie op jouw website ontvang je een vergoeding van Google. De hoogte van de vergoeding hangt af van het bod dat de klant voor de klik overheeft. Dat spreekt de klant af met Google en is voor ieder onderwerp anders. Met sommige pagina’s kun je dus meer verdienen dan met andere.

Het onderwerp van een pagina kan Google zelf bepalen en plaatst hierbij de relevante AdSense advertenties. Je hebt geen invloed op de advertenties, Google plaatst ze automatisch.

Heb je een plekje over op je website? Verhuur het aan Google!

Direct starten?

Iedereen kan zich aanmelden voor Google AdSense. Vanzelfsprekend: hoe meer bezoekers je website heeft, hoe meer geld je kunt verdienen. Met een populaire website kun je eenvoudig wat extra Euro’s verdienen.

Meer informatie over Google AdSense

Zodat ook jij geld kan verdienen met Google AdSense hebben we hier wat handige links voor je verzameld. Plaats vandaag nog advertenties op je website.

[infonu keyword=adsense output=3 start=2]