Hoe werkt Minecraft?

hoe werkt minecraft
Minecraft: spelen met interactieve Lego

Minecraft is een game waarbij je zelf dingen kan bouwen en maken. Het spel speelt zich af in een wereld vol met blokjes. Je kan in Minecraft veel dingen bouwen en maken door middel van items die je onderweg vindt. Er ligt echter ook gevaar op de loer. Je moet zorgen dat je gebied goed beschermd is, want als de zon ondergaat dan komen er monsters. Je zult de nacht moeten overleven. Is je gebied niet goed beschermd, dan kunnen de monsters schade toebrengen. Dat klinkt misschien eenvoudig, maar je zult ze moeten verslaan om aan nieuwe grondstoffen te komen.

Het is ook mogelijk om het spel met meerdere mensen online te spelen, zogeheten ‘multiplayer’. Je kan dan samen de leukste dingen creëren. Vervolgens is het ook mogelijk om je eigen creaties te delen met de hele wereld. Dit zorgt ervoor dat het spel altijd interactief en leuk blijft. Hier zijn al miljoenen creaties uit voort gekomen.

Het spel is sinds kort ook verkrijgbaar voor de Ninento Switch, Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 & Playstation 4. Het is zeker de moeite waard om het te proberen!

Minecraft direct kopen?

Minecraft Review

Hoe werkt Minecraft: tutorials, tips & cheats

[infonu keyword=”minecraft” output=3]

1 gedachte over “Hoe werkt Minecraft?”

Reacties zijn gesloten.