Hoe werkt Tumblr?

wat is tumblr
Met Tumblr start je snel een eigen blog

Wat voor David Karp, oprichter Tumblr, begon als een bezigheid toen hij twee weken werkloos was, is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen.

Maar hoe werkt tumblr eigenlijk? Een pakkende URL, een e-mailadres en een wachtwoord: meer heb je niet nodig. Via een simpele klik ben je zo ingelogd op jouw eigen blogpagina. Het avontuur kan beginnen. Kies tussen één van de vele standaard looks of pas je blog aan met wat HTML. Lees meer over Tumblr…

Tumblr: jouw online hersenspinsels

Ben je geïnteresseerd in eten, mode of fotografie? Ben je gepassioneerd door boeken? Of wil je gewoon schrijven over wat er in je opkomt? Tumblr is dan zeker één van de beste manieren om jouw mening en creativiteit tot uiting te laten komen!

Inhoud is altijd de essentie. Wil je een foto, een audiofragment of gewoon een tekst publiceren? Gebruik dan de bijhorende pictogrammen die bovenaan je dashboard staan. Je typt je tekst en tumblr zorgt dat je ingezonden materiaal netjes op je blog belandt. Onderscheid je van anderen en win zo het hart van je ‘followers’.

Introductie van Tumblr (Engels)

Hoe werkt Tumblr: meer informatie

[infonu keyword=”tumblr” output=3]