Hoe werkt PayPal

hoe werkt Paypal
Eenvoudig geld versturen en ontvangen

PayPal is het online betalingssysteem van eBay. Het maakt gebruik van je e-mailadres. Je verstuurt zo geen persoonlijke gegevens via internet. Het bedrag dat je overmaakt op een PayPal-account komt direct bij de verkoper terecht.

Niet alleen eBay gebruikt PayPal. Veel webwinkels maken tegenwoordig naast iDeal ook gebruik van PayPal. Vooral op Marktplaats.nl werkt PayPal erg makkelijk. Je aankopen doe je een stuk veiliger. Wereldwijd heeft PayPal al meer dan 100 miljoen rekeninghouders. Het is vrij gemakkelijk om zelf een account aan te maken. Lees snel verder om te leren hoe je een account aanmaakt. 

Snel & gratis een PayPal account aanmaken

  1. Ga naar Paypal.nl en klik op “Open een gratis PayPal rekening”
  2. Kies voor voor “Privé-rekening” en klik op “doorgaan”.
  3. Vul nu je gegevens in. Let op: deze gegevens moeten kloppen met bijvoorbeeld die van je bankrekening.
  4. Je bankrekening of creditcard wordt aan je PayPal-rekening gekoppeld. Na deze koppeling hoef je nooit meer je creditcard of bankgegevens te gebruiken.
  5. Een betaling kun je gemakkelijk doen, als je het e-mailadres van de ontvanger weet. Als de betaling goedgekeurd is, schrijft Paypal het bedrag van je rekening of creditcard af.
  6. Jij kunt ook vanaf nu betalingen ontvangen. Geef de verzender jouw e-mailadres (waarmee je bij PayPal bent geregistreerd) zodat hij of zij via PayPal het geld kan overmaken.

Nadat je je PayPal-rekening heeft gemaakt, kun je de PayPal-website zowel in het Nederlands als in het Engels weergeven. Dit doe je door in te loggen op jouw PayPal-rekening, het tabblad “Profiel” te selecteren, op de link “Taalvoorkeur” te klikken en vervolgens de taal van jouw voorkeur te kiezen.

Hoe werkt PayPal: uitleg & tips voor gebruik

Hoe werkt PayPal?Hoe werkt PayPal?Tegenwoordig kun je bijna alles kopen via internet. Handige sites als marktplaats en Ebay maken het mogelijk om van het product een koopje te maken. Het is niet altijd even veilig om een aankoop via internet te doen, zeker niet van particulieren. Daa…Kropslavinken, 19-04-2010
Wat is PayPal en hoe veilig is het?Wat is PayPal en hoe veilig is het?PayPal is een betaalsysteem dat werkt via internet, via een PayPal-account. Bij heel veel webwinkels, in apps, of voor privébetalingen kun je gebruik maken van deze betaalmogelijkheid. In Nederland maken al 2,7 miljoen mensen gebruik van dit betaalsy…Loes_e, Financiele producten, 15-07-2015
PayPal account aanmaken - Stap voor stap instructiesPayPal account aanmaken - Stap voor stap instructiesEen paypal account aanmaken maakt het mogelijk om online te betalen. Naast je credit card is PayPal een heel handige manier om betalingen te verrichten. Dit systeem kan tevens gebruikt worden om geld te ontvangen.Hyperinfoteur, 14-08-2012