Wat zijn instagram stories?

480px Instagram logo 2016.svg -
Deel je leven op Instagram stories

Instagram is een social media netwerk dat je kunt gebruiken om mooie foto’s te plaatsen. Dit kunnen foto’s van jezelf zijn, maar het kunnen ook foto’s zijn van je huisdieren, van een vakantie, een mooi uitzicht, het ontbijtje dat je hebt gegeten en ga zo maar door. Instagram Stories is een nieuwe functie van Instagram. Gebruik jij sinds kort Instagram om jouw favoriete foto’s online te plaatsen en weet je niet wat Instagram Stories is? Lees dan meer over wat is Instagram Stories op deze pagina.

Hoe werkt Instagram Stories?

Instagram Stories is een nieuwe functie van Instagram. Gebruik je Snapchat op je telefoon, dan zal je Instagram Stories zeker in Snapchat herkennen. Instagram Stories werkt namelijk hetzelfde als Snapchat, waarbij je foto’s voor een korte tijd kunt delen met de mensen die jou volgen. Net zoals bij Snapchat maak je een leuke, grappige of bijzondere foto of een leuk filmpje, zet je deze foto of dit filmpje online en blijft de foto of het filmpje vervolgens 24 uur staan.

Foto’s en filmpjes die je met Instagram Stories plaatst blijven niet staan, maar verdwijnen vanzelf weer. De content komt dus niet op je pagina te staan, maar wordt alleen zichtbaar voor je volgers en verdwijnt na de periode van 24 uur automatisch.

l4FGAq84aeJDXyv28 -

Aan de slag met Instagram Stories

Als je de nieuwste versie van Instagram hebt, kun je Instagram Stories gebruiken. Je maakt een foto of een video, je bewerkt deze foto of video eventueel met leuke effecten of een grappige tekst en je plaatst de foto of video. Heb je dit gedaan, dan kunnen jouw volgers de foto of video 24 uur bekijken. Na de vaste tijd van 24 uur per foto of video verdwijnt de content weer.

Starten met Instagram Stories in 1 minuut

Instagram Stories. Hoe werkt het?

Meer informatie over Instagram stories:

[infonu keyword=”instagram stories” output=3]