Beste Laptopstandaard voor jouw Laptop

beste laptop standaard e1639514241540 - beste laptopstandaard

Beste Laptopstandaard voor jouw Laptop

Ben je op zoek naar een laptopstandaard? Dan moet je zeker even dit artikel lezen. In dit artikel proberen wij jou uit te leggen wat de beste laptopstandaard is voor jouw laptop.

Zo vertellen we bijvoorbeeld waar je op moet letten, en welke soorten laptopstandaarden er zijn. Wij hopen dan ook dat je na het lezen van dit artikel, de perfecte laptopstandaard voor jouw laptop kunt bestellen.

Waarom een laptopstandaard kopen?

Een laptopstandaard is een zeer handig hulpmiddel, waarmee je niet alleen je werkcomfort kunt verbeteren, maar ook de levensduur van jouw laptop kunt verlengen.

Mensen gebruiken het bijvoorbeeld omdat het beeldscherm van de laptop hoger komt te staan, zo krijg je geen last van je nek na een lange dag werken. Wel adviseren wij jou om een laptopstandaard te combineren met een extern toetsenbord en muis. Op die manier krijg je minder last van jouw onderarmen.

Dankzij een laptopstandaard kan jouw laptop beter koelen, dit komt omdat de onderkant omhoog staat en niet in contact komt met bijvoorbeeld een tafelblad. Dit kan de levensduur van jouw laptop verlengen, omdat je de kans op oververhitting verkleint. Je kunt zelfs laptopstandaarden kopen met ventilatoren, deze zijn ook erg populair onder gamers. De standaarden met ventilatoren komen ook goed van pas wanneer jij met zware programma’s moet werken, die veel van jouw processor en videokaart vragen.

  • Voorkomt lichamelijke problemen zoals nekpijn;
  • Prettiger wanneer je een lange dag moet werken;
  • Laptop koelt beter;

Laptopstandaard instellen

Een laptopstandaard instellen is redelijk eenvoudig. Je begint met het instellen van de hoek van de laptopstandaard, het is belangrijk om deze af te stemmen op de openingshoek van jouw laptop. Zo krijg je het beeldscherm op de juiste kijkhoogte, dit is wel zo prettig. Hoe je de standaard verstellen moet hangt uiteraard helemaal af van het type laptopstandaard die jij koopt. In de meeste gevallen krijg je er een handleiding bij.

Verstelbare of opvouwbare laptopstandaard?

Er zijn verschillende laptopstandaarden te koop, maar je kunt het beste kiezen voor een verstelbare laptopstandaard, opvouwbare laptopstandaard of een combinatie van beide. Deze kun je gemakkelijk aanpassen naar de wensen van jouw lichaam, zoals jouw lengte. Bovendien kun je ze gemakkelijk overal mee naar toe nemen, handig voor wanneer je wel eens te maken hebt met verschillende werkplaatsen. Er zijn ook laptopstandaarden te koop die bestaan uit losse onderdelen, deze zijn vaak niet stevig, en ook niet verstelbaar. Deze kunnen hooguit handig zijn voor kort recreatief gebruik.

  • Verstelbare en opvouwbare laptopstandaard zijn geschikt voor thuiswerken;
  • Ppvouwbare standaarden zijn gemakkelijk mee te nemen;
  • Laptopstandaard met losse onderdelen is kwetsbaar;

Gewicht en formaat laptop

Kijk altijd naar het formaat en het gewicht van jouw laptop. De laptop moet uiteraard wel in de standaard passen en het gewicht kunnen dragen. Het formaat kun je herkennen aan het aantal inch. Heb jij een 15 inch laptop? Koop dan een laptopstandaard die geschikt is voor een 15 inch laptop. Zo voorkom je eventuele schade aan jouw laptop. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit verschillende materialen, een plastic standaard is uiteraard een stuk kwetsbaarder.

Thuiswerken? Denk aan je houding

[infonu keyword=’werkhouding’ output=3]