Hoe werkt Candy Crush Saga

candy crush
Urenlang ‘zoet’ met Candy Crush

Candy Crush is tegenwoordig een zeer populair spel dat je kunt spelen op Facebook, Android smartphone of iPhone. Geheel gratis te downloaden in de Playstore en Appstore.

Hoe werkt Candy Crush? Bij Candy Crush is het doel om 3 van dezelfde kleuren snoepjes naast of boven elkaar te krijgen. Ook kun je vier of zelfs vijf snoepjes op één rij krijgen. Bij vier snoepjes van dezelfde kleur op één rij maak je een speciaal snoepje aan die de hele rij zal wegspelen. Super handig. Bij vijf snoepjes op een rij krijg je een bolletje. Als je deze ruilt met een andere kleur naar keuze verdwijnen alle snoepjes van die kleur.

Lees verder voor meer tips & trucs.

Je komt verder in het spel door binnen een bepaald aantal zetten alle snoepjes weg te spelen. In het begin let je vooral op het wegspelen van de kleuren, maar hoe verder je komt, hoe moeilijker de levels worden. Zo moet je op een gegeven moment de gelatine wegspelen, door combinaties te maken van de kleuren die in de gelatine zitten. Ook zijn er bommen die kunnen ontploffen wanneer je ze niet snel genoeg wegspeelt. Om het je moeilijker te maken naar mate de level vorderen is er ook chocolade die jouw snoepjes bedekken. De chocolade moet je eerst weer wegspelen om een snoepje te kunnen wegspelen. Er zijn bijna 500 levels te voltooien.

Hoe speel je Candy Crush Saga?

Dit is de basis-move van Candy Crush. Je verwisseld een snoepje met een ander snoepje om 3 (of meer) van dezelfde kleur op één rij (horizontaal of verticaal) te krijgen. Hierna vallen er nieuwe snoepjes op de plaats waardoor je nieuwe combinaties moet zoeken. Dit lijkt gemakkelijker dan het is…

giphy -

Extra levens krijgen of kopen?

Urenlang ‘zoet’ met Candy Crush. De kracht van Candy Crush is dat je maar een aantal ‘levens’ hebt om de levels te volbrengen. Geen levens meer? Dan zul je 30 minuten moeten wachten òf je Facebook vriendjes vragen om een leven. Zo kun je weer snel aan de slag met Candy Crush Saga. Extra levens kun je ook kopen via Facebook credits of in-app aankopen. Prijzen variëren tussen €0,50 en €3,50 afhankelijk van de hoeveelheid extra levens en/of power-ups die je verder kunnen helpen in het spel.

Urenlang zoet met Candy Crush Saga

 

Hoe werkt Candy Crush: meer tips & trucs

[infonu keyword=”candy%20crush” output=3]

2 gedachten over “Hoe werkt Candy Crush Saga”

Reacties zijn gesloten.