Hoe werkt Jelly Splash

Jelly Splash
nieuw verslavend spel

Na WordFeud, DrawSomething, de recentere Candy Crush en Farmville heroes is er een nieuwe kanshebber om het meest verslavende spel te worden op je telefoon, tablet of Facebook pagina. Het spel Jelly Splash is er echt ‘weer zo’n eentje’ waarbij je niet kan stoppen met spelen.

Het concept is ook dit keer weer super simpel, in het begin. Verbind de lieve, gekleurde Jellies als een ketting met elkaar, in één soepele beweging en is maar in één richting mogelijk. Jellies verbinden door te kruisen of in tegengestelde richting te gaan lukt niet.

De kunst bij Jelly Splash is om zoveel mogelijk jellies van een kleur in een keer met elkaar te verbinden. De moeilijkheid is een bepaald doel halen (denk aan punten) binnen een bepaald aantal zetten of ‘moves’.

Jelly Splash spelen: de basis

Het is de bedoeling dat je 3 of meerdere Jellies van dezelfde kleur in één vloeiende beweging met elkaar verbindt. Eenmaal verbonden verdwijnen ze uit het veld en komen er nieuwe Jellies voor in de plaats. Hiermee kunnen nieuwe combinaties worden gemaakt. Bij 5 of meer krijg je de eerste ‘power up’. Wanneer je deze selecteert met een andere rij of kolom zal deze hele rij of kolom verdwijnen. Dat maakt lekker snel ruimte voor nieuwe Jellies. In latere levels krijg je ook te maken met tijd, bommen en andere obstakels die je het niet gemakkelijk maken. Pas op: verslavend!

Jelly Splash gameplay video

Jelly Splash & meer Facebook spellen:

[infonu keyword=”spellen+facebook” output=3]