Hoe werkt Farm Heroes Saga

farm heroes saga
van de makers van Candy Crush Saga

Farm Heroes Saga is de nieuwste F2P (free to play) hit op Facebook. Hoe Farm Heroes Saga werkt leggen wij je in een kort artikel uit. Bij het starten van Farm Heroes Saga krijg je al heel snel een tutorial voorgeschoteld. Deze laat echter een aantal aspecten van de game buiten beschouwing. Daarom geven wij je 6 handige tips voor het spelen van Farm House Saga.

Hoe werkt Farm Heroes Saga?

Farm Heroes Saga is een ‘match’ game in de stijl van Bejeweled en Candy Crush Saga. Zoek passende soorten fruit bij elkaar om ‘Rancid de Raccoon’ te verdrijven.

1366749196

 • Match 3 dezelfde soorten fruit om ze te laten verdwijnen.
 • Bij ieder level krijg je doelen die je moet halen om het level te volbrengen. Aan de linkerkant van je scherm zie je deze informatie. Als je genoeg fruit hebt van een soort, richt je dan op de andere soorten.
 • Als je 10 aardbeien, zonnen en appelen moet verdienen, moet je in totaal 30 stukken ‘fruit’ verzamelen. Dan krijg je 100% groei. Wil je echter meer groei verzamelen (150%) zul je ook meer moeten verzamelen. Je moet voor 150% 45 stukken fruit verzamelen.  Je kunt zelfs voor 200% gaan en dan moet je 60 stukken fruit verzamelen. 100% geeft je 1 ster, 150% twee sterren en 200% geeft je 3 sterren.

6 tips bij het spelen van Farm Heroes Saga

 1. Probeer altijd combinaties te maken van 4 of 5 stukken fruit. Als dat lukt, doe het.
 2. Kijk altijd verder dan je neus lang is. Als je een match maakt, kunnen er ook andere matches ontstaan.
 3. Matches maken met genummerde stukken fruit zijn zeer waardevol.
 4. Let altijd goed op hoeveel je van elk fruit nodig hebt. Als je 5 appelen en 10 aardbeien nodig hebt, ga dan zeker voor de aardbeien.
 5. Let goed op de bonussen die je kunt verdienen.

Farm Heroes Saga in een korte video

Meer informatie:

[infonu keyword=”saga” output=3]

6 gedachten over “Hoe werkt Farm Heroes Saga”

 1. Wie kan mij vertellen wat ik met de groeibonen van farm heroes aga kan doen en hoe gebruik ik mijn boots. kan ik die echt alleen met goudstaven gebruiken. heb nog maar zo weinig goudstaven. Help please Verslavend pfffff

  1. Ria Spanjersberg

   Die goud staven moet je kopen en die bonen zijn voor spek en bonen en inderdaad zeer verslavend ben al weet ik niet hoeveel geld kwijt vragen ze bent er bijna koop wat kan je beter niet doen wacht maar op vrienden of op tijd

  1. Ria Spanjersberg

   Dat vraag ik ook al tig keer maar krijg geen antwoord wel geld kwijt aan goudstaven kopen

 2. Die bonen daar kun je die waggie mee verslaan. Als je die bonen gebruikt dan is het fruit wat meer waard, en dan kun je die waggie eerder verslaan.

Reacties zijn gesloten.