Hoe werkt beleggen

beleg je geld slim
Geld verdienen met beleggen?

Beleggen is erg interessant voor iedereen die geïnteresseerd is in geld verdienen. Maar voordat je eraan begint, is het belangrijk deze tip ten harte te nemen: Beleggen op de beurs doe je met geld dat je voorlopig niet nodig hebt. Zet eerst wat geld op je spaarrekening voor de zekerheid en begin dan pas te beleggen met geld dat je echt kan missen.

Een klassieke tip van ervaren beleggers is om niet alle eieren in één mand te leggen: dit betekent dat je niet al je geld in één belegging moet steken, hoezeer je er ook in gelooft. Want een tegenslag kan je hele beleggingskapitaal doen verdwijnen. Verspreid je beleggingen dan ook in aandelen, obligaties, vastgoed en bijvoorbeeld goud. Aandelen kopen kan je tegenwoordig erg makkelijk online: met een klik kan je zelf aandelen kopen en verkopen. Direct zelf starten? Kijk hier hoe.

Waarin kan je beleggen?

De meeste beleggers richten zich op aandelen die ze laag aankopen en weer hoog verkopen. Dit is de vrij eenvoudige stelregel die je rendement oplevert. De kunst is natuurlijk om te weten welke aandelen zich in die situatie bevinden. Voorts zijn beleggers ook gericht op het halen van winst uit dividenden. Dit zijn opbrengsten die ondernemingen bijvoorbeeld jaarlijks of driemaandelijks toekennen aan de aandeelhouders. In dit geval is het zaak om uit te zoeken welke bedrijven hoge dividenden uitkeren en dat in de toekomst zullen blijven doen.

Beginnen met beleggen? Start binair!

Wil je direct beginnen zonder te veel risico, dan is binair beleggen of CFD (Contract For Difference) beleggen een goede start. Binair of CFD beleggen geeft je de gelegenheid om per 30 minuten een voorspelling te doen wat een beleggingsfonds gaat doen. Voorspel dat de koers gaat stijgen, zet je daar je geld op in. Na 30 minuten weet je of je ingelegde geld verdubbeld is of verloren. Na die 30 minuten kun je het nogmaals proberen. De risico’s zijn beperkt naar je inleg (denk aan 100-500 Euro), maar de winst kan behoorlijk oplopen als je met goed inzicht belegd. Daarbij kun je zo’n 24 keer per dag op meerdere beleggingsfondsen inzetten. Geïnteresseerd? Probeer het zelf.

Geld verdienen met opties

Gelukkig zijn er ook voorbeelden van beleggers die er in geslaagd zijn mooie rendement te behalen, door te beleggen volgens een bewezen methode. Als je weet dat beleggen de enige manier is om jouw vermogen op peil te houden (en zelfs te laten groeien), en je wilt stoppen met verliezen… Wel, dan is het NU de hoogste tijd voor een ander plan. Bekijk hoe je geld kunt verdienen met opties.

Beleggen in cryptocurrencies

Het snelste en meeste geld wordt op het moment verdient met beleggen en handelen in cryptocurrencies. Cryptocurrencies zijn bijvoorbeeld Bitcoin, LiteCoin, Etherium en nog vele anderen. 99% van de mensen heeft deze economische verschuiving nog niet opgemerkt. Het zal niet lang duren voordat crypto’s mainstream worden waardoor de waarde stijgt. Meer dan 10.000 mensen zijn de afgelopen 5 jaar miljonair geworden dankzij crypto’s. En iedere dag komen er meer miljonairs bij dankzij slimme investeringen in crypto’s.

Beleggen: producten om je verder te helpen

De volgende producten gaan je zeker helpen met geld verdienen door slim te beleggen:

beleggen met de iron condor methodebeleggen met de iron condor methode

hoe werkt beleggen: meer tips & informatie

[infonu keyword=”beleggen” output=”3″ start=2]