Hoe werkt Netflix

- hoe werkt netflix

Onbeperkt online films & series kijken

Hoe werkt Netflix? Netflix is een service die je films en series aanbied, online. Voor een vast bedrag per maand kun je onbeperkt genieten van de leukste films en series op de momenten dat jij tijd hebt – zonder reclame. Ideaal voor mensen die geen films willen downloaden, maar meteen willen kijken. Je meldt je aan en betaalt een vast bedrag. Het bedrag is afhankelijk van met hoeveel personen je tegelijk wilt kunnen kijken. Als alleen jij wilt kijken, kost Netflix acht euro per maand. Voor de eerste maand betaal je dit bedrag, en vervolgens kun je een maand gratis Netflix kijken. Geen lastige downloads meer en bovendien heb je ook meteen ondertitels.

Historie van Netflix

Voordat Netflix streaming diensten aanbood, was het een videotheek. Geen gewone videotheek, maar een op afstand. Als je lid werd van Netflix, kon je uit de catalogus of online je favoriete film kiezen. Deze werd dan snel naar je opgestuurd. Bijzondere aan Netflix was dat je de DVD zo lang als je wilde mocht huren. Was je uitgekeken op de film, stuurde je de DVD weer terug. Bijzondere service waar Netflix in Amerika heel snel, heel populair mee geworden is.

Hoe werkt Netflix Party?

Teleparty (voorheen Netflix Party) is een nieuwe manier om online TV te kijken met je vrienden. Teleparty combineert TV kijken en chatten met je vrienden op Netflix, Disney Plus, Hulu, HBO Max, en Amazon Prime. Download de gratis extensie voor Google Chrome. Het is 100% veilig en er is maar één account nodig.

Als Netflix aan staat, kun je met de live presentator chatten via een cha-tscherm. Het is momenteel alleen beschikbaar als Chrome-plugin, dus als je een MacBook hebt, zorg er dan voor dat je eerst Google Chrome downloadt. Jij en je vrienden kunnen Netflix- en Disney Plus-films (ook op Hulu en HBO in het buitenland) bekijken via Teleparty (voorheen Netflix Party). Het is belangrijk dat iedereen de Chrome plugin geïnstalleerd heeft. Jij en je vrienden kunnen over de film of iets anders praten in de chat. Omdat de film of serie bovendien automatisch wordt gesynchroniseerd, speelt hij voor iedereen tegelijk af. Als een van jullie de film of serie stopt, terugspoelt of pauzeert, heeft dat invloed op jullie allemaal. Als gevolg daarvan moet iedereen de film/serie op ongeveer dezelfde snelheid bekijken – anders missen jullie allemaal leuke grappen.

Netflix Party is ontwikkeld door Google’s Data Arts Team. “Onze missie is om creatieve manieren te vinden met data en technologie om mensen te helpen met elkaar in contact te komen,” aldus Betty Hurley, een ontwerper in het Data Arts Team in een video over het project.

Wat is Netflix?

Hoe werkt Netflix? Meer informatie:

[infonu keyword=”netflix” output=5]