Hoe werkt WordPress

hoe werkt wordpress
WordPress is een alleskunner

WordPress biedt een heel pak aan templates aan waarmee u aan de slag kan om snel een blog of website op poten te zetten. Het aantal templates loopt ondertussen al op in het oneindige. Soms moet je ervoor betalen, maar meestal zijn ze ook gewoon gratis. Naast templates zijn er ook een even oneindig aantal plug-ins die je kan gebruiken om uw website van zero naar hero te liften. Professionals vinden er hun gading, maar het leuke is dat evenzeer beginnelingen erg snel hun weg in vinden.

WordPress laat toe om webpagina’s (posts) te maken op uw eigen website, ze hiërarchisch op te bouwen en ze te vullen met inhoud die je zelf wilt. Het is gratis in gebruik en u heeft er vooral zeer weinig technische kennis voor nodig. We hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet, zodat je antwoord krijgt op je vraag “Hoe werkt WordPress?”. Start direct!

WordPress in 1 minuut:

Handige WordPress links

Als je een eigen website wilt gaan maken dan is starten met WordPress een goed begin. Je kunt WordPress gratis downloaden en bijna op ieder type hosting installeren (minimaal 50Mb, PHP5 & MySQL). Daarbij is het extreem gebruiksvriendelijk, talloze thema’s en plugins en een actieve community die je bij iedere vraag kunnen helpen. Om je op weg te helpen hebben wij deze links voor je geselecteerd:

Meer achtergrond informatie:

[infonu keyword=”wordpress” output=2]