Snel geld verdienen? Verkoop jouw oude telefoon!

mobiel verkopen - telefoon verkopen

Oude telefoon verkopen & snel geld verdienen

We wisselen allemaal met enige regelmaat van telefoon. En als je elk jaar een nieuwe telefoon aanschaft, wat doe je dan met je oude toestellen die je niet meer gebruikt? Wat veel mensen niet weten, is dat de voorgangers van jouw nieuwste smartphone geld opleveren! Je kan oude toestellen opsturen naar verschillende inkopers die geld bieden voor jouw verouderde telefoon. Dat is niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor het milieu. Jouw oude apparaten krijgen namelijk een nieuw leven of worden uit elkaar gehaald om te recyclen. Laat je oude telefoon dus niet verstoffen in de la!

Waar kan je je telefoon inleveren?

Je kan jouw oude toestellen inleveren bij verschillende partijen, deze partijen willen onder andere jouw mobiele telefoon inkopen. Je kan bijvoorbeeld terecht bij de platformen van reBuy, GSMloket en Swappie. Je kan er apparatuur zoals jouw telefoon aanbieden, ongeacht het merk of hoe oud jouw telefoon is. Jij biedt je telefoon aan en de inkopers beoordelen het toestel, waarop jij vervolgens een prijsvoorstel krijgt. Als jij daarmee akkoord gaat, kan je je telefoon opsturen en krijg je het bedrag op jouw rekening gestort. Als jij dus nog een flink aantal oude toestellen in de kast hebt liggen, wat doe je dan? Ik verkoop mijn telefoon, het is een mooie kans om hier een zakcentje aan te verdienen.

Krijg de beste prijs voor jouw oude toestel

Je kan jouw telefoon bij verschillende inkopers aanbieden om te bekijken wie het mooiste aanbod heeft voor jou. Online zijn er talloze websites waar jij oude toestellen in kan leveren, kijk bijvoorbeeld hier. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

 • GSMloket.nl
 • reBuy.nl
 • VerkoopMijnTelefoon.nl
 • Swappie.com
 • Envirophone.com
 • Mobielverkopen.com

Wat gebeurt er met jouw oude toestel?

Als je jouw oude mobiele telefoon hebt verkocht, bekijkt de inkoper de staat van het apparaat. Is jouw telefoon nog te redden? Dan is de kans groot dat deze een onderhoudsbeurt krijgt en wordt gerepareerd als dat nodig is. Vervolgens wordt de telefoon opnieuw verkocht en krijgt deze een tweede leven als refurbished telefoon. Dit is een duurzame oplossing voor apparaten die anders in de la waren blijven liggen. Vaak kan je op de platformen waar je de toestellen inlevert, ook refurbished mobiele telefoons kopen.

Gesmolten tot nieuwe grondstoffen

Er bestaat ook de mogelijkheid dat jouw telefoon niet meer redden is en niet opnieuw verkocht kan worden. In dat geval wordt de telefoon uit elkaar gehaald en worden verschillende onderdelen zoals het plastic en het glas gerecycled. Het overige materiaal na de demontage wordt eventueel gesmolten; goud, zilver, koper en platina kunnen dan namelijk weer opnieuw gebruikt worden als grondstoffen.

Waarom zou je oude telefoons inleveren?

 • Jouw telefoon krijgt een nieuw leven;
 • Onderdelen kunnen worden gerecycled;
 • Het oude materiaal wordt gesmolten tot nieuwe grondstoffen
 • In de lade levert je oude toestel ook niets op;
 • Snel geld verdienen!